Despre Virgil Barbu

Am 32 de ani și locuiesc în Popești-Leordeni din anul 2014.

Principalul motiv pentru care candidez este acela că vreau să redau increderea oamenilor in administratia locala. Cred că fără încredere în cei care-ti administrează treburile orașului nu poți trăi liniștit și mulțumit, nu ai cum să vrei să-ți crești copiii acolo.

E obiectivul meu să fac din administrația publică din Popești Leordeni partenerul de nadejde pentru fiecare cetățean in rezolvarea problemelor cu care se confrunta.

Știu că Popești-Leordeni, polul urban cu cea mai mare rată de dezvoltare din întreaga Uniune Europeană merită să fie ceea ce este: un oraș European, cu servicii moderne, cu zone verzi, cu străzi sigure și un trafic fluent, cu transport în comun punctual și confortabil.

Popești Leordeni este, din punctul meu de vedere, O SINGURĂ localitate, iar împărțirea ei în ”zona veche și ”zona nouă” este doar un artificiu politic al unor oameni care cred că ”divide et impera” încă funcționează.

Eu vreu să implementăm împreună proiecte edilitare de success atat in zona noua cat si in zona veche a orasului.

Am studiat marketing și lucrez în vânzări de 12 ani așa că știu să ascult și să răspund pozitiv la tot ce ne vor cere clienții-cetățeni.

Da, cetatenii din localitatea noastră sunt cei care dictează agenda publică a autorităților și nu invers.