Despre Bogdan Toader

Despre mine
Mă numesc Bogdan Toader, am 34 de ani sunt căsătorit și am doi copii, de 3 și de 5 ani.
Locuiesc în Popești-Leordeni din anul 2010 în zona Sfinți.
De profesie sunt inginer absolvent al Politehnicii din București, iar din 2010 activez în domeniul securității și sănătății în muncă. Astăzi sunt manager SSM într-o multinațională cu peste 2500 de angajați.

De ce candidez la consiliul local
Principalele arii de interes pentru mine sunt:
În primul rând transparența decizională în administrația locală, astfel încât cetățenii nu doar să fie informați, ci să participe activ în luarea deciziilor.


Politica trebuie concentrată în jurul nevoilor cetățeanului. El trebuie ascultat, consultat și implicat în procesul de luare a deciziilor.


În al doilea rând, integritatea și competența în administrarea serviciilor publice nu trebuie să fie doar un deziderat. Să învățăm din lecțiile trecutului și să integrăm modele și procese eficiente, prin care marcăm toleranță zero asupra problemelor de integritate.


Mediul. Trebuie să fim cu toții mai responsabili!

Colectarea separată a deșeurilor și valorificarea acestora necesită implementare imediată. Scăderea nivelului de poluare prin plantarea de copaci, amenajarea spațiilor verzi și nu în ultimul rând conștientizarea importanței acțiunilor de mediu în rândul cetățenilor ar trebui să ne intereseze pe toți.