Despre Alexandru Horeanu

M-am nascut și am crescut în acest oraș minunat, în cartierul Danubiana, din 1993. Am avut norocul să trăiesc într-o comunitate extraordinară. Din păcare, de-a lungul anilor am fost martor la multe evenimente dezamăgitoare care au afectat negativ comunitatea: corupție, incompetență și dezinteres total.

Am decis, astfel, să mă implic activ și să particip la cât mai multe evenimente comunitare, să încerc să îmbunătățesc pas cu pas, după putințele mele, viața din Danubiana și din întregul oraș: parcuri pentru mămici și, mai ales pentru copii, cu spații verzi și arbori, cu banci și locuri de joacă sigure și antrenante; grădinițe moderne și școli noi care să caute excelența academică, în beneficiul tuturor copiilor și adolescenților din Popești-Leordeni; o policlinică/spital de zi cu doctori inimoși și echipat ultra-modern; terenuri de sport; locuri pentru cei în vârstă unde să își petreacă timp de calitate alături de semenii lor.

Sunt părinte și copil în același timp, mă gândesc și la trecut dar mai ales în viitor. Și ca orice părinte, doresc tot binele copilului meu și sănătate bunicilor lor. Vreau să rămân în Popești-Leordeni căci sunt legat sufletește de locul acesta și vreau să-l facem împreună un oraș în care să merite să trăiești, alături de toți membrii familiei tale, indiferent de vârsta lor.

Și împreună cu echipa USR sunt sigur că voi reuși. 🙂